XsolveIT app bezorgt softwareontwikkelaar Striktly Business Software extra groeipotentieel van 5.000 nieuwe klanten

Striktly Business Software slaat handen in elkaar met print- en scanexpert XsolveIT

Striktly Business Software kan vanaf nu worden geïnstalleerd op alle Xerox-toestellen van XsolveIT met een nieuwe, zelfontwikkelde app. Die zorgt ervoor dat zelfstandigen en bedrijven in een handomdraai papieren facturen digitaal aan hun accountant kunnen bezorgen. Het partnership met print- en scanoplossingsbedrijf XsolveIT is een volgende stap in het groeiverhaal van de Antwerpse softwareontwikkelaar Striktly Business Software.

Striktly Business Software opende recent nog drie nieuwe vestigingen in Roeselare, Hasselt en Antwerpen. De samenwerking met XsolveIT, Xerox Managed Print Services partner, is een nieuwe stap in het groeiverhaal van de Antwerpse softwareontwikkelaar. Het partnership betekent voor Striktly Business Software een extra groeipotentieel van 5.000 klanten. 

“Diverse sectoren zoals de retail, de logistiek maar ook de medische sector doen al een beroep op XsolveIT. Wij staan met Striktly Business Software sterk in onder meer de bouw- en afwerkingssector. Met elk onze eigen knowhow versterken we elkaars digitaliserings- en groeiverhaal als bedrijf en staan we onze ondernemers bij om hun administratie efficiënt te beheren.” 
Stéphanie Ouachan, CEO van Striktly Business Software 

Papieren facturen snel in digitale boekhouding
Ondernemingen ontzorgen, dat is wat Striktly Business Software doet met haar CRM- en ERP-cloud platform. Efficiëntie, gebruiksgemak en snelheid staan centraal. Via een Striktly Business Software-applicatie die voortaan beschikbaar is op de Xerox print- en scanoplossingen die XsolveIT aanbiedt, wordt een papieren factuur ingescand, uitgelezen via OCR-technologie en onmiddellijk digitaal beschikbaar voor zowel de ondernemer als zijn accountant.

“We zijn beiden experten in ons vakgebied en deze samenwerking beantwoordt aan de vraag van ondernemers die efficiënt willen digitaliseren.”
Stéphanie Ouachan, CEO van Striktly Business Software & Patrick Van Baelen, Afgevaardigd Bestuurder XsolveIT

Striktly Business Software bouwde een “digitale verificatiecheck” in de app in. De ondernemer of zijn werknemer kan hier beroep op doen om de gescande factuur eerst goed te keuren. Naargelang de instelling, verloopt daarna alles automatisch. De accountant kan direct aan de slag. Het platform van Striktly Business is gekoppeld met quasi alle boekhoudsoftware op de Belgische markt. 

Over Striktly Business Software
Het Belgische bedrijf Striktly Business Software is een intuïtief CRM-ERP cloud-platform voor zelfstandigen en kleine bedrijven die te maken hebben met facturatie en documentbeheer. Anno 2021 telt het bedrijf circa 2.000 gebruikers die dankzij Striktly hun administratie digitaliseren en vereenvoudigen. Inmiddels groeide Striktly van 1 naar 4 kantoren met meer dan 40 medewerkers.

Over XsolveIT
XsolveIT is de belangrijkste Xerox Platinum Partner in België met kantoren in Sint-Niklaas, Antwerpen en Diepenbeek.  Zij beheren 10.000 Xerox toestellen van circa 5.000 klanten in binnen- en buitenland.  Dankzij de Managed Print Services aanpak hoeft de klant enkel maar op ‘Print’ of ‘Scan’ te drukken. Zij zorgen voor de verbruiksproducten zoals papier en toners, staan in voor de technische interventies en beantwoorden alle softwaregerelateerde vragen over de printers, kopieertoestellen, multifunctionals of documentbeheer via de XsolveIT Welkom Desk gevestigd in Sint-Niklaas.

Ken Standaert

PR Consultant Bepublic

Stéphanie Ouachan

CEO Striktly Business Software

Patrick Van Baelen

Afgevaardigd Bestuurder XsolveIT

Over Bepublic

Bepublic is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group dat organisaties uit België al meer dan 10 jaar begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke PR is ons DNA. Onze ervaren consultants helpen bedrijven en organisaties om nieuwsverhalen helder te vertellen. 

Bepublic maakt samen met Bereal, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be